Bygge nytt

Vurderer du ny bolig? Vi i TG Bygg har bred erfaring med alt fra tradisjonelle klassiske kataloghus til moderne arkitekttegnede funkisboliger.  Vi tilbyr også ulike varianter av garasjer, hytter og naust/sjøhus – alt tilpasset til dine behov. Vi holder til på Frakkagjerd, Tysvær Kommune, og vårt kjerneområde er hele Haugalandet med kommunene Karmøy, Haugesund, Tysvær, Sveio, Bokn, Vindafjord og Etne. TG Bygg sitt dedikerte og erfarne team står klar til å hjelpe deg med å realisere din boligdrøm!

Når du velger TG Bygg skal du kunne forvente «Hel ved» gjennom hele byggeprosessen. Gjennom vårt varemerke og våre verdier skal vi gjøre en forskjell for deg. Sjekk ut våre tjenester innen nybygg:

Bygge nytt hus på egen tomt

I TG Bygg har vi egen teknisk tegner som hjelper deg å visualisere prosjektet ditt. Vi tegner egne boliger, og hjelper deg mer enn gjerne med å skape ditt drømmehjem.

Huskatalog fra Nordbohus

Vi er et stolt medlem av Nordbohuskjeden, en av Norges største boligleverandører, og har en rekke ulike kataloghus vi kan bygge for deg! Finner du en bolig du liker, men ønsker å gjøre noen tilpasninger, kan vi hjelpe deg med det også.

Arkitekttegnet hus

En av våre spesialiteter er arkitekttegnede boliger. Vi elsker å bygge særegne og nyskapende boliger som er arkitekttegnet! Har du ikke tegninger fra før så hjelper vi deg gjerne med å skape ditt unike drømmehjem.

Bygge ny garasje

Vi har lang erfaring med å bygge garasjer, og har flere modeller tilgjengelig. Alle garasjene kan selvsagt tilpasses, akkurat slik som boligene våre. Finner du ikke en garasje som matcher dine behov, tegner vi gjerne en for deg.

Bygge Naust/sjøhus

Skal du bygge naust eller sjøhus? Vi hjelper deg gjerne.

Bygge ny hytte

Sitter du inne med en hyttedrøm? Vi har god erfaring med hyttebygging både på fjellet og ved sjøen og kan hjelpe deg med alt fra prosjektering til bygging og ferdigstillelse.

Hytte på Vågslid
Hytte på Vågslid
Høykvalitetshytte vi har bygget for kunde på Vågslid med sedertre kledning, accoya vinduer og kobberdetaljer.
Samme type parkett er benyttet på både gulv, vegger og tak og er montert i listefri utførelse.