Om oss

TG Bygg er et lokalt byggmesterfirma med utførende oppdrag på hele Haugalandet og omegn. TG Bygg AS er en del av TG Gruppen som består av foruten TG Bygg, TG Eiendomsutvikling, Enhet 10 (næringsbygg) og Briso AS.

Det hele ble startet av Thomas Gausvik tilbake i 2009, først som enkeltmannsforetak før det 5 år senere, i 2014, ble omgjort til aksjeselskap. Siden har det gått slag i slag, og vi er i dag 17 dedikerte, fast ansatte fordelt på tømrere, byggeledelse og administrasjon. I tillegg er vi godkjent lærebedrift og har 2 lærlinger med oss på laget også. Nylig flyttet vi inn i flotte, nye kontorlokaler sentralt på Frakkagjerd som du er hjertelig velkommen til å ta turen innom!

Vi tilbyr en rekke tjenester innen nybygg og renovering av eksisterende bygg til både privatpersoner og næringskunder. Som stolt medlem av Nordbohuskjeden, en av landets ledende boligleverandører, kan du være trygg på at kvalitet og kompetanse står i sentrum av alt vi gjør. Vårt mål er å gi deg en bolig som er ‘Hel Ved’ og som du vil være fornøyd med i mange år fremover, om ikke livet ut!

Vi tar stolthet i å være «Hel ved» i hvert trinn av byggeprosessen.
Det er for oss en forpliktelse til å bygge tillit og relasjoner, forståelse for våre kunders visjoner og oversette dem til virkelighet. Velger du TG Bygg, velger du et firma som er «Hel ved» i alt som leveres. Fordi kvalitet varer, og våre prosjekter står som eksempler på varig håndverk og dedikasjon.

EKTE

Fordi vi er pålitelige, ærlige, ansvarlige og tvers gjennom «hel ved».

DEDIKERTE

Fordi vi brenner for oppgaven og utfører våre oppgaver med entusiasme og humør. Vi spiller hverandre gode og møter våre kollegaer og omgivelser med respekt.

PROFESJONELLE

Vi er offensive og utfører våre oppgaver med stolthet. Vi skal levere «hel ved» kvalitet i alle ledd og fremstå som profesjonelle i alt vi gjør.

ADMINISTRASJON

Thomas Gausvik

Leif Harald Strand

Elisabet Berge

Elisabet Møksvold

Administrasjonsmedarbeider

906 83 022
elisabet@tgbygg.no