Renovere bolig

Få drømmeboligen uten å flytte! Vi tilbyr alt innen renoveringstjenester til både små og store prosjekter. Dette kan for eksempel være påbygg, ombygging, etterisolering, skifte av takstein, ny bordkledning og vinduer, innvendig oppussing, samt renovering av baderom og kjøkken. Vi har også svært god erfaring med plassbygde møbler som trapper, innredning og dører.

Vi har alltid fokus på å tilpasse tjenestene våre etter kundens drømmer, og forstår at alle har forskjellige behov. Derfor legger vi stor vekt på å lytte til deg og skape skreddersydde løsninger i tråd med dine ønsker og økonomiske muligheter. Med vår kompetanse og erfaring kan du være trygg på at prosjektet vil bli utført på en effektiv og profesjonell måte. Vårt mål er å gi deg en bolig som er ‘Hel Ved’ og som du vil være fornøyd med i mange år fremover, om ikke livet ut!

Prosessen

Som totalentreprenør kan vi ha ansvar for hele prosjektet, fra befaring på stedet til gjennomføring og ferdigstillelse. Dette gir deg en rekke fordeler og forenkler prosessen for deg som kunde.

Vi starter alltid med en grundig befaring av boligen for å kartlegge hva dine behov og ønsker for prosjektet er. Basert på dette vil vi kunne gi deg forslag til løsninger og utarbeide skisser og tegninger som viser hvordan det ferdige resultatet vil se ut. Samtidig vil vi også foreta en kostnadsberegning slik at du vet hva det aktuelle prosjektet vil koste deg.

Utvalgte referanseprosjekter

Djuvavegen, Haugesund
Total utvendig og innvendig renovering av enebolig inkludert fasadeendring.

Før:
Etter:

Røldalsvegen, Haugesund
Total utvendig og innvendig renovering av enebolig inkludert fasadeendring.

Før:
Etter: