Balahaugen, Sandeid

Vi har 2 ledige leiligheter i Balahaugen Horisont som er ferdigstilt mai 2024. Leilighetene er 63m2 og har åpen stue- og kjøkkenløsning, 1 soverom, flott bad og eget vaskerom. Utvendig har du en koselig og privat terrasse hvor du kan nyte lange solrike dager til fantastisk utsikt over Sandeidfjorden.

Bildene er fra leilighet 57. Leiligheten ved siden av, nr. 55, er også ledig og har litt andre fargevalg, kjøkken og baderomsplater. Ta kontakt for visning!

Kvaliteter ved leilighetene

 • Vedlikeholdsvennlig fasade med Cembrit Betongplater naturgrå.
 • Flott opparbeidet og beplanta uteområde
 • Moderne kjøkkeninnredning fra Knapphus Kjøkkensenter.
 • Pergo Laminatgulv med matchende gulvlist
 • Designbelegg på bad og vaskerom.
 • Vegghengt toalett, dusjdører, hvit servantseksjon og speil med integrert lys
 • Kan kjøpes med eller uten møbelpakke

Om Balahaugen Horisont

Sameiet består av 10 enheter i forskjellige størrelser (Himmelblå som er 131 m2 og Balabakken som er 63 m2). Målgruppen er både de som ønsker å etablere seg og de som ønsker seg noe mer lettstelt enn en enebolig.

Uteområdet er opparbeidet av Herlige Hager som er en bedrift som holder til i Nedstrand. Et flott uteområde skal gi økt livskvalitet, være sosialt og inspirerende – og det er det som er tanken bak fellesområdet på Balahaugen Horisont.

Hver leilighet har sin egen skjerma uteplass der det er valgt kvalitetsmaterialer med fokus på minst mulig vedlikehold. I tillegg er det fellesområder med benker hvor du kan nyte den flotte utsikten og invitere familie og venner til bålpannekos, omgitt av grønne planter og blomstereng.

Finansiering

Alle leilighetene i Balahaugen Horisont er bygd i energiklasse B. Det betyr at du kan få «Grønt Boliglån» i de aller fleste banker. Dette er et lån som ligger minimum 0,25% under andre lånevilkår. Du sparer altså både på energiforbruk og på boligrenta.

Plantegning

NØKKELINFO

Pris fra: 2.100.000,-
Areal: 63 kvm
Antall rom: 1
Adresse: Balahaugen 55 og Balahaugen 57, 5585 Sandeid

KONTAKTPERSON

Elisabet Berge

Meld interesse og last ned prospekt

Fyll ut skjema under og velg om du ønsker å avtale tid for informasjonsmøte og visning og eller ønsker å få tilsendt prospekt på epost.

  Jeg ønsker å avtale tid for visning/informasjonsmøte.

  * Ved å sende inn dette kontaktskjema godtar du også at vi kan kontakte deg med informasjon om dette prosjektet