Mikrohus – Vindafjord

Drømmer du om en enklere, mer bærekraftig og mindre materialistisk livsstil? Da kan et mikrohus være midt i blinken for deg! Dette er en enebolig på 30 m2 med opptil hele 4 sengeplasser, plassert på naturtomt på Vikaneset i Skjold. Velg mellom 3 forskjellige planløsninger. Rask byggeprosess!

Mikrohus med stor takhøyde og smarte oppbevaringsløninger!

Drømmer du om en enklere, mer bærekraftig og mindre materialistisk livsstil? Da kan et mikrohus være midt i blinken for deg! Dette er en enebolig på 30 m2 med opptil hele 4 sengeplasser, plassert på naturtomt på Vikaneset i Skjold. Velg mellom 3 forskjellige planløsninger. Rask byggeprosess!

Beskrivelse

Kvaliteter ved mikrohusene i vår standard leveranse:

 • Store vindusflater som gir en meget god romfølelse og slipper inn mye dagslys
 • Luftig stue/kjøkken med over 3m takhøyde
 • Varme i gulv på bad
 • Opplegg for vaskemaskin på bad
 • Ingen betaling før overtakelse
 • Rask byggeprosess!

Det finnes flere tilvalgsmuligheter for innvendig løsning, du kan blant annet velge mellom 3 ulike planløsninger som gjør at du får formet eneboligen slik at den passer best til akkurat ditt behov. Boligene blir i utgangspunktet levert uten innredningspakker men spesialtilpassede løsninger på kjøkken, og ulike skap- og garderobeløsninger i stue, inngangsparti, soverom og bad kan kjøpes med boligen. Bildene i annonsen illustrerer boligene med innredningspakker. Ta kontakt for pristilbud på de ulike løsningene!

Selv om boligene er små går dette på ingen måte ut over komforten, her får du stor takhøyde og kan sette inn smarte oppbevaringsløsninger som gjør at det føles både romslig og luftig å bo der. Det finnes mange fordeler med å eie en liten bolig! Den har minimallt med vedlikehold og den har som regel lavere kostnader knyttet til oppvarming, kjøling og strøm, og den krever også at du er mer bevisst på hva du eier. Å redusere antall eiendeler og bo på mindre plass kan føre til en følelse av ro og enkelhet samt redusere stress.

Om Vikaneset

 • Variert bosetting med mange hyggelige folk i ulike aldrer.
 • Kort vei til barnehage, skole og idrettsanlegg.
 • God og sikker gang- og sykkelveg til sentrum og heile bygda.
 • Flere flotte tur og aktivitetsområder.
 • Kort vei til Isvik med butikker, frisør og legesenter.

Hvorfor velge mikrohus?

Bærekraftig design: Våre mikrohus er designet med fokus på bærekraft og energieffektivitet. Vi bruker resirkulerte materialer og innovative løsninger for å minimere miljøpåvirkningen.

Skreddersydde løsninger: Vi skjønner at hver enkelt kunde har ulike behov, derfor tilpasser vi våre mikrohus etter dine ønsker og behov.

Enkelt å vedlikeholde: Mindre plass innebærer mindre vedlikehold. Det tar mindre tid og krefter å rengjøre og ta vare på en liten bolig, noe som kan frigjøre tid for andre aktiviteter. Et mindre hjem betyr også mindre plass til å samle opp unødvendige gjenstander, som igjen kan hjelpe deg med å opprettholde en mer organisert og ryddig livsstil.

Funksjonalitet: Til tross for størrelsen, kompromisser vi ikke med funksjonalitet. Våre mikrohus er smart designet for å utnytte hver centimeter optimalt, med innovative oppbevaringsløsninger og multifunksjonelle møbler.

Estetikk: Vårt designfokus sikrer at mikrohusene våre ikke bare er funksjonelle, men også vakre å se på. Du kan velge blant ulike planløsning, stilarter og finish for å matche din personlige smak.

Minimalistisk livsstil: Våre mikrohus oppmuntrer til en livsstil med færre eiendeler og mer tid til det som virkelig betyr noe. Du kan frigjøre deg fra unødvendige forpliktelser og fokusere på å skape minner.

Plantegninger

NØKKELINFO

Pris fra: 2.100.000,-
Areal: 30 kvm
Antall rom: 1

KONTAKTPERSON

Elisabet Berge

Meld interesse og last ned prospekt

Fyll ut skjema under og velg om du ønsker å avtale tid for informasjonsmøte og visning og eller ønsker å få tilsendt prospekt på epost.

  Jeg ønsker å avtale tid for visning/informasjonsmøte.

  Jeg ønsker å få tilsendt prospekt på epost.

  * Ved å sende inn dette kontaktskjema godtar du også at vi kan kontakte deg med informasjon om dette prosjektet