Få drømmeboligen uten å flytte med rehabilitering, ombygging og tilbygg

Er du en av mange boligeiere som ønsker å modernisere og oppgradere boligen din for å gjøre den mer bærekraftig og energieffektiv? Kanskje du også ønsker å gi huset ditt et nytt utseendemessig løft? Vi i Nordbohus TG Bygg har lang erfaring og den nødvendige kompetansen som kreves for å renovere eller bygge på din bolig.

En investering for boligen og bokvaliteten

Det er ulike grunner til at folk ønsker å renovere boligen. Enten du ønsker å etterisolere taket og veggene, oppgradere fasaden eller gjøre endringer for å få en bedre romutnyttelse, kan vi hjelpe deg.

Resultatet vil rett og slett være et hjem som er mer behagelig å bo i. Planlegger du å selge boligen i fremtiden, vil også flere være villig til å betale en høyere pris for en bolig som har blitt oppgradert og modernisert.

«Vi tegner om og tilpasser boligen etter tomt, behov og beste utnyttelse i tett dialog med kunden.»

THOMAS GAUSVIK, DAGLIG LEDER I NORDBOHUS TG BYGG

Trygghet og kvalitet med totalentreprenør

Som privatperson kan det være en utfordring å navigere seg rundt i de ulike søknadsprosessene som er involvert i rehabiliteringsprosjekter. Vi hjelper deg med å forstå hvilke tillatelser og godkjenninger som er nødvendige, og sørger for at alt blir håndtert i henhold til gjeldende regler og forskrifter.

Enten du ønsker å skifte takstein, bygge et nytt tilbygg, endre planløsningen, skifte vinduer, eller pusse opp badet, har vi den nødvendige kompetansen og erfaringen for å hjelpe deg.

Sammen finner vi den beste løsningen for din bolig

Som totalentreprenør kan vi ha ansvar for hele prosjektet, fra befaring på stedet til gjennomføring og ferdigstillelse. Dette gir deg en rekke fordeler og forenkler prosessen for deg som kunde. Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med:

  • Befaring på stedet
  • Gode forslag til løsninger
  • Skisser og tegninger
  • Kostnadsberegninger
  • Søknader
  • Selve byggingen
  • Informasjon om støtteordninger

Vi starter alltid med en grundig befaring av boligen for å kartlegge dine behov og ønsker for prosjektet. Basert på dette vil vi kunne gi deg forslag til løsninger og utarbeide skisser og tegninger som viser hvordan det ferdige resultatet vil se ut. Samtidig vil vi også foreta en kostnadsberegning slik at du vet hva prosjektet vil koste deg.

Vil du høre mer om mulighetene? Ta kontakt!

Vi er stolte av å tilby en rekke tjenester innen rehabilitering, ombygging og tilbygg av boliger. Ta kontakt og la oss realisere drømmene dine i tråd med dine ønsker og økonomiske muligheter. Vårt mål er å gi deg en bolig som du vil være fornøyd med i mange år fremover, om ikke livet ut!

Ring daglig leder Thomas Gausvik: 481 14 989, eller send e-post til thomas.gausvik@nordbohus.no

Artikkel
TG Bygg i ny drakt
Tips og triks
Våre 4 tips for renovering av bolig
Artikkel
Nysgjerrig på mikrohus?