Våre 4 tips for renovering av bolig

Har du et hjem som ikke helt oppfyller dine behov? Ønsker du å øke verdien og funksjonaliteten til boligen din? Da bør du fortsette å lese for å få våre anbefalinger innen tjenestene rehabilitering, ombygging og tilbygg.

Velg totalentreprenør

Vi i Nordbohus TG Bygg har lang erfaring med rehabilitering og ombygging av boliger. Vår kompetanse inkluderer alt fra fasadeendringer til store ombygginger.

Vi kan hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre prosjektet, uansett om det handler om å utvide stueområdet, legge til et ekstra soverom, eller modernisere badet. Med vår kompetanse og erfaring kan du være trygg på at prosjektet vil bli utført på en effektiv og profesjonell måte.

Sammen lager vi en skreddersydd plan

Vi har alltid fokus på å tilpasse våre tjenester etter kundens drømmer. Vi forstår at alle har forskjellige ønsker og behov, og vi legger derfor stor vekt på å lytte til deg og skape skreddersydde løsninger.

Selv om hvert prosjekt er unikt, har vi likevel noen generelle tips som vi vil dele med våre kunder. Når det kommer til rehabilitering, ombygging og tilbygg, kan det være lurt å:

1. Start planleggingen tidlig sammen med entreprenør

Rehabilitering av boligen kan være en stor investering, og det er viktig å planlegge godt. Hvis du ikke har en klar idé om hva du ønsker å oppnå og hvilke endringer som er nødvendige, anbefaler vi å ta kontakt med oss så tidlig som mulig for å utarbeide en god plan som tar hensyn til dine ønsker og ditt budsjett.

2. Tenk langsiktig

Når du skal gjøre store endringer i hjemmet ditt, er det viktig å tenke på hvordan disse endringene vil påvirke fremtidige behov og livssituasjoner. Vi har lang erfaring med å se boligens livsløp og gir deg gjerne våre faglige råd.

3. Vær oppmerksom på energieffektivisering

Energieffektivisering er en viktig del av å rehabilitere boligen. Ved å installere isolasjon, bytte til mer effektive vinduer eller skifte ut oppvarmingssystemet, kan du spare penger på strømregningene dine og samtidig bidra til å redusere ditt klimaavtrykket.

4. Ta stilling til detaljene

Detaljer spiller også en stor rolle i renoveringsprosjekter. Valg som riktig belysning, materialer, farger og møbler er en viktig del av helheten.

Begynner du å tenke på interiøret når planløsningen er satt, kan det være vanskelig eller dyrt å forandre på det, sier Frøydis Lønning Øfeldt, utdannet i kunst og design, og salgskonsulent i Nordbohus TG Bygg.

5. Sjekk ut Enovas støtteordninger

Med god planlegging kan du også få støtte fra Enova til ditt prosjekt. Det er enkelt å søke om tilskudd. Ordningen krever at tiltaket må være startet, gjennomført av godkjente bedrifter og betalt av deg når du søker. Du kan søke inntil 18 måneder etter at tiltaket er gjennomført.

Tiltak du kan få tilskudd til

 • Energirådgivning: tilskudd inntil 5.000
 • Oppgradering av bygningskroppen: tilskudd inntil 150.000
 • Væske til vann-varmepumpe: tilskudd inntil 10.000
 • Vannbåren gulvvarme: tilskudd inntil 10.000
 • Akkumulatortank: tilskudd inntil 5.000
 • Bio-ovn med vannkappe: tilskudd inntil 10.000
 • Biokjel: tilskudd inntil 10.000
 • Smart strømstyring: tilskudd inntil 10.000
 • Solfanger: inntil 10.000
 • Varmegjenvinning av gråvann: tilskudd inntil 2.500
 • Balansert ventilasjon: tilskudd inntil 10.000

Vil du høre mer om mulighetene? Ta kontakt

Vi i Nordbohus TG Bygg ønsker å bidra til at de riktige valgene blir tatt og at du får et funksjonelt og estetisk hjem! Vi lytter til dine ønsker og behov, og hjelper deg med å skape den perfekte boligen for deg og din familie. Vi gleder oss til å se på mulighetene sammen med deg. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Ring daglig leder Thomas Gausvik: 481 14 989, eller send e-post til thomas.gausvik@nordbohus.no

Artikkel
TG Bygg i ny drakt
Artikkel
Nysgjerrig på mikrohus?
Artikkel
Få drømmeboligen uten å flytte med rehabilitering, ombygging og tilbygg