TG Bygg i ny drakt

Vi er glade for å endelig kunne dele denne spennende nyheten med våre kunder, fremtidige kunder og samarbeidspartnere. TG Bygg har gjennomgått en omprofilering for å reflektere vår vekst og fremtidige ambisjoner.

Denne omprofileringen inkluderer blant annet lansering av egen nettside, en ny og stilig logo, og etablering av vårt eget varemerke. I tillegg har vi flyttet inn i nye, flotte kontorlokaler sentralt på Frakkagjerd og blitt miljøfyrtårn sertifisert!

Registrert varemerke: En milepæl

Vi er spesielt stolte av å kunne annonsere at vårt varemerke «Hel Ved» nå er varemerkeregistrert. Dette gir oss en sterkere beskyttelse og anerkjennelse i markedet, og understreker vår unike identitet. Dette varemerket gir oss en konkurransefordel og sikrer at våre kunder kan stole på at de mottar ekte og kvalitetssikrede produkter og tjenester fra oss.

Varemerket «Hel Ved» er en forpliktelse for oss til å bygge tillit og relasjoner, ha forståelse for kunders visjoner og oversette dem til virkelighet. Velger du TG Bygg, velger du et firma som er «Hel ved» i alt som leveres. Fordi kvalitet varer, og våre prosjekter står som eksempler på varig håndverk og dedikasjon. Ved siden av varemerket vårt har vi verdiene våre som er «ekte», «dedikert» og «profesjonell».

Denne omprofileringen markerer begynnelsen på en ny og spennende æra for TG Bygg. Vi takker våre kunder og partnere for deres kontinuerlige støtte, og vi ser frem til å dele denne reisen med dere!

Skrevet av: Elisabet Berge

Tips og triks
Våre 4 tips for renovering av bolig
Artikkel
Nysgjerrig på mikrohus?
Artikkel
Få drømmeboligen uten å flytte med rehabilitering, ombygging og tilbygg