TG Bygg – ny Nordbohusforhandler på Haugalandet

Bygging på Haugalandet gir nærhet til natur, vær og vind. Da er det bra å bruke en lokalkjent aktør som kjenner både området og de beste leverandørene på markedet.

Nordbohus TG Bygg er en bedrift som består av 14 ansatte. Bedriften har både egen teknisk tegner, og leier inn ved behov hvis det dukker opp spesielle bestillinger. Som ny Nordbohusforhandler er daglig leder Thomas klar for å hjelpe nye kunder å realisere boligdrømmen:

-Som Nordbohusforhandler er det veldig hyggelig å imot kunder som ønsker seg en bolig av god kvalitet og som bygd for å vare, forteller Thomas Gausvik.

Selv har han jobbet i «alle ledd» av en byggeprosess; fra tømrer til boligselger og daglig leder. Dette gjør at han kjenner prosessen godt, og har kompetanse til å rådgi kunder fra start til slutt.

Mektige fjelltomter

Det finnes få steder som er så vakre som Vestlandet når det viser seg fra sin beste side. Og ifølge Thomas Gausvik er det både utfordrende og spennende å bygge på fjelltomter – som det er mye av i denne delen av landet.

– Her vi bygger er det mye tilgang på fjell, og dette betyr at vi som oftest må tilpasse kundenes boliger til akkurat dette. Flate tomter er en sjelden vare, men det er ikke noe problem med tanke på at man kan tilpasse ethvert hus fra Nordbohus til å passe tomten. I tillegg er det billigere å bygge et hus her enn mange andre steder i landet.

Arkitekter og kreative kunder

En av Nordbohus TG Bygg sine spesialiteter er arkitekttegnede boliger. Når prosjektet blir komplekst og krever et høyt nivå av detaljering, leier de inn ingeniører og arkitekter fra gode samarbeidspartnere som eksempelvis Mestergruppen Arkitekter. De bidrar med sin kunnskap og kreativitet, for å sørge for at kundene får det de ønsker seg i et nytt hjem.

Denne friske funkisboligen er tegnet og bygd for å vare av Nordbohus TG Bygg. Et herlig samspill mellom mur, glass og treverket som Thomas og hans kollegaer liker så godt

-Min personlige favoritt er å bygge nyskapende funkisboliger, og det meste vi bygger for kundene våre er særegne boliger som er arkitekttegnet. Her kommer kundene selv med storslåtte og fantastiske ideer som virkelig gir huset et personlig preg, gjerne i kombinasjon med smarthusteknologi, forteller Thomas.

Nordbohus TG Bygg er også blant annet kjent for å bruke treverk i forskjellige design med spiler både innvendig og utvending, samt unik detaljering på ytre kledning.

Spilehimling er mer og mer populært, og Nordbohus TG Bygg er eksperter på feltet. Her er spiler fra Combiwood Barkevik og takvindu fra Velux.

Som Nordbohusforhandler får TG Bygg tilgang på et bredt produktspekter i form av både eneboliger og rekkehus/tomannsboliger samt leilighetskonsepter. Allerede har flere kunder kommet innom, og på kort tid har Nordbohus TG Bygg blitt en aktiv representant i kjeden. -Det tar gjerne noen måneder å komme skikkelig i gang, men gjengen i Nordbohus TG Bygg var i grunn i full sving dagen etter at forhandlerkontrakten var signert. Allerede er har kunder vært innom og kjøpt eneboliger, blant annet publikumsfavoritten Lun har fått en eier på Haugalandet.

Loftstuen i eneboligen Lun er en meget attraktiv egenskap ved denne populære eneboligen.

Det er meget gledelig, og vi har heldigvis en digital løsning på nettsiden vår som lar kundene logge seg inn for å finne lokal og nøkkeferdig pris på eneboligene. Det passer veldig bra i en tid der kundene ønsker minst mulig fysisk kontakt, sier Stian Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. -Signering av kontrakt ble gjort digitalt som alt annet i disse dager. Det forenkler hele prosessen en del, men som vanlig gjennomfører vi alltid befaring av tomt og kundemøter før kontrakter signeres. Det er en del ting som ikke er mulig å gjøre digitalt fortsatt. Vi må se tomten grundig før vi vet om vi kan levere, sier Thomas Gausvik.

Et nydelig naust – bygd for å vare av Nordbohus TG Bygg. Flotte materialer, og gjenbruk på taket med skifer fra et eldre bygg i Haugesund.

Tette bånd med lokale samarbeidspartnere

Som Nordbohusforhandler samarbeider man alltid med lokale leverandører, og for Nordbohus TG Bygg har XL-BYGG vært en nær samarbeidspartner i over 12 år.

– Trevarer er en viktig del av vårt design, og da er det uvurderlig å samarbeide med profesjonelle aktører som XL-BYGG BERGE SAG. Der er det aldri noe krøll, og deres leveranse legger til rette for at vi også kan gjøre jobben vår best mulig, avslutter Thomas Gausvik.

Dette flotte inngangspartiet sier «velkommen hjem» med innebygde skap og flotte spiler. Her er det orden i saken, bygd for å vare av Nordbohus TG Bygg.

Vil du høre mer om mulighetene? Ta kontakt!

Vil du se nærmere på eneboligutvalget fra Nordbohus TG Bygg? Last ned gratis huskatalog her

Vil du se hva eneboligene koster? Klikk deg inn her og velg et hus – og klikk på FINN DIN PRIS

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Artikkel
TG Bygg i ny drakt
Tips og triks
Våre 4 tips for renovering av bolig
Artikkel
Nysgjerrig på mikrohus?